• Concept indelingen teams JO7 t/m JO19

UPDATE 3 augustus

Beste trainers, ouders/verzorgers, spelers,

Hieronder vind u de voorlopige (en niet bindende) eerste teamindeling voor het seizoen 2020-2021 van de JO7 t/m de JO19

Voorlopig wil zeggen dat we de voorbereiding in augustus/september en de bekercompetitie zullen gebruiken om te bekijken of er nog wijzigingen moeten plaatsvinden. Afhankelijk van afmeldingen,  nieuwe aanmeldingen en het niveau van (eventuele nieuwe) leden, zullen we de samenstelling van de teams dan opnieuw tegen het licht houden.

Mocht gedurende het nieuwe seizoen blijken dat het voor de ontwikkeling van spelers beter is om een team hoger of lager te spelen, dan zou dat eventueel (en beperkt) wijzigingen in de teamsamenstelling kunnen betekenen.

Er zijn een aantal teams die bij de start van de trainingen nog ingedeeld moeten worden. Dit komt doordat er als gevolg van het coronaprotocol nog niet bij alle teams een compleet beeld is en/of dat er diverse overschrijvingen nog niet rond zijn. Waar achter de leeftijdscategorie 1/2 of iets dergelijks staat, zal op basis van de eerste trainingen en wedstrijden de indeling worden bepaald door de trainers en de Technisch coördinator.

VV Rhoon is een vereniging van vrijwilligers. De leden zijn het hart van de vereniging en zij zijn hard nodig om de vereniging draaiende te houden.

Er is door het jeugdbestuur en de technische jeugd commissie veel energie gestoken in het zoeken naar teambegeleiding voor alle teams. Het gaat hierbij om trainers, assistent trainers, leiders, etc.  Het is op dit moment nog niet gelukt om hier voor alle teams een volledige invulling aan te geven.

Hierbij dan ook het vriendelijke verzoek om u aan te melden voor 1 van de teams via tjc@vvrhoon.nl zodat vanaf het begin van het nieuwe seizoen al deze functies zijn ingevuld en iedere team naar hartenlust kan voetballen.

Per spelsysteem is er een Technisch coördinator aangewezen. Deze zal voor de trainers oefenstof ter beschikking stellen en helpen bij de invulling en uitvoering van de trainingen.

De indelingen zijn tot stand gekomen door de Technische Jeugd Commissie  in overleg met de huidige en toekomstige trainers, begeleiders en coördinatoren. Bij deze indeling is met veel facetten rekening gehouden zoals leeftijd, niveau, aantal beschikbare spelers, dispensatieregels, etc. De keuzes die hier bij gemaakt worden zijn zowel in het belang van de spelers als alle jeugdteams van vv Rhoon. Dat deze keuzes soms tot onduidelijkheden, teleurstelling en soms wellicht onbegrip kunnen leiden, begrijpen wij maar wij kunnen helaas niet aan alle wensen invulling geven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de technische jeugdcommissie: tjc@vvrhoon.nl.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een goede zomerstop toe!

Met sportieve groet,

Het jeugdbestuur, de technische jeugdcommissie / leeftijds- en technisch coördinatoren

CONCEPT TEAMINDELING JO7 t/m JO19 : KLIK HIER