• Bericht overlijden Jan Klingeman

• Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van oud-bestuurslid Jan Klingeman.

Als vrijwilliger is hij vele jaren actief geweest bij v.v. Rhoon, eerst als aanvoerder/leider van het 8e elftal waarmee hij in het seizoen 1987-1988 kampioen is geworden.

In de jaren dat er nog wekelijks het clubblad "De Sportexpresse" werd uitgegeven was Jan ook actief. Op de maandagavond de vele binnen gekomen stukjes rangschikken, en er zorg voor dragen dat de vouwploeg, waar hij zelf ook bij aanwezig was op de dinsdagmorgen, gelijk aan de slag kon.

Als secretaris van Rhoon heeft Jan de nodige notulen, uitgaande brieven richting gemeente en KNVB geschreven. Dat Jan een goede secretaris was, blijkt wel toen hij gevraagd werd om secretaris te worden van de Sportstichting Albrandswaard. In deze hoedanigheid heeft hij veel betekend voor de sportverenigingen in deze gemeente.

Wij wensen de familie veel sterkte om dit grote verlies te verwerken .

Bestuur v.v. Rhoon